Pin It

22 thoughts on “The Military Diet: 4,5 kilo afvallen in 1 week? | MissCraftsynl

 1. http://bit.ly/2fGqwj2 Als je op zoek bent naar groene smoothie recepten hoef je niet verder te zoeken. De recepten uit 'Gezonde Groene Smoothies' van Diana Verbeek zijn heerlijk en bovenal lekker gezond. Daarnaast wordt alles duidelijk uitgelegd en zijn de resultaten verbluffend. Een echte aanrader voor iedereen. Oh ja, voordat ik het vergeet: de gezondheidsvoordelen die mij verteld waren heb ik ook echt behaald. Ik ben afgevallen, heb geen last meer van vreetbuien en ik heb veel meer energie dan vroeger.http://bit.ly/2fGqwj2

 2. Aai, waarom niet direct to-the-point komen en geen 2 keer hetzelfde herhalen en 'euh' weglaten (desnoods de tekst op voorhand schrijven) ?
  Na 1 minuut haakte ik af, jammer …
  Maar ik heb er hoop op dat beter wordt, dat weet ik zeker. Toi toi toi

 3. Ik wil dit dieet gaan volgen maar ik heb een probleem… Ik ben allergisch voor banaan weet je hier een oplossing op??

 4. Ik wil dit dieet gaan volgen maar ik heb een probleem…. Ik lust geen banaan en ik ben er allergisch voor weet je hier een oplossing op?

 5. Pintosound Soundwaverecords November 19, 2016 at 4:41 am - Reply

  Maar…hoeveel ben je nou afgevallen??Maar…hoeveel ben je nou afgevallen??Maar…hoeveel ben je nou afgevallen?

 6. wat doe je dan met eten op de vierde vijfde zesde en zevende dag ga je dan weer het eten van de eerste dag eten enz enz of wat eet je dan ?? en coddor cheese wat is dat

 7. Hoax. Watergewicht val je af, amper vet. Miracle diets werken niet: there is no magical formula that beats hard work.

 8. 1500 calorieën is echt te weinig voor een vrouw… Dit is wat je noemt een 'dieet', niet blijvend en daarna kom je weer aan en het is niet wat je voor je hele leven vol kunt houden. Eet gewoon in de ochtend brood, zodat je niet de dag door trek of honger krijgt.. Daarnaast is hetgeen je eet belangrijk (gezond) en minder belangrijk zijn de hoeveelheid calorieën. Verder en half uur per dag sporten minstens. Verder zijn al die diëten onzin. Wil je echt een healthy lifestyle, wordt dan vegan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*